zaterdag 20 november 2010

My style...1...

(English translation can be found at the page: English translation. That's from each blog post that I put here on my blog.)
Hello people!
 Mijn laatste bericht is al weer van een tijd geleden...Dus ik vond het tijd voor een nieuwe.
Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik ben jarig geweest (yes, I'm 14 now....) en mijn interesses zijn toegenomen, zo ben ik me gaan interesseren in mijn style van kleding (dit deed ik eigenlijk al...Maar het is wel gegroeit...). Voor mij is dat een belangrijk ding, ik ben echt gek op het bedenken van "wat zal ik vandaag is aandoen?" Dus ik ga tips over style op mijn blog zetten. Met style bedoel ik echt alles! Van schoenen tot je nagellak en kleding. Have fun!

Kerst:
Het is al weer bijna kerst en dat brengt mij op een idee... NIEUWE OUTFIT EN ACCESSOIRES! Dus ben ik vrijdag naar de stad geweest om is te kijken of ik alvast iets kon vinden, ja het is een heel klein beetje vroeg, maar ach...
Ik kon niet echt een hele outfit scoren maar heb wel een set accessoires erbij. Ook vond ik bij de V&D een geweldig (vestachtig)jasje...Heel kerst achtig maar ook prima bij een gewone dagelijkseoutfit.
Zie hier het (vestachtige)jasje, ben er echt heel trot op!

Maar zoals je weet is het nog geen kerst en wil ik het (vestachtige)jasje toch aan, dus heb ik het gematcht met een jurkje en diadeem die ik al had de ketting die ik erbij heb gedaan is wel nieuw.
Zie hier het resultaat ;p. Ben heel tevreden.

  De meeste accessoires haal ik bij de clair's vandaan. I just love that store! Zie hier (boven deze tekst) de nieuwe ketting die ik daar heb gekocht. Hij kan open dus je kan er een foto indoen, ook is hij zilver dus hij past overal bij.

Deze hoed wilde ik ook nog ff laten zien. I just love it, it's my favorite hat! Hij komt ook bij de Clair's vandaan en ik draag hem vaak...Ik ben nou eenmaal gek op paars (en zwart enz.)

Dit was het voor dit bericht, want het is best laat...0_0... Hope you loved it...

Xoxo, leoniae

0 reacties:

Een reactie posten