zondag 27 februari 2011

De stylish blogger award!

Hallo lovely people!
Ik heb een award ontvangen van Lisanne 95! Heel erg bedankt!
De award is:
Als je zo'n award gekregen hebt, moet je 10 facts over je zelf geven, dus hier komen ze!:

1. ik ben gek op zingen! Vroeger zei ik altijd dat ik later zangeres zou worden. Ik ging dan altijd als we mochten spelen naar de hogere groepen om daar te zingen, kwam ik dan met mijn 6 jaar, kinderliedjes zingen voor leerlingen van 12 t/m 13.

2. Als het de tijd was van de schoolfoto's op mijn basisschool, had ik altijd een koortslip! Ik was altijd zenuwachtig voor de schoolfoto, en een koortslip (als je het virus bij je draagt) kun je krijgen als je stress hebt van iets. Maar nu, ben ik blij met mijn middelbare school foto's, want ik heb het niet meer!

3. Sommige mensen gaan juist eten als ze zich rot voelen of als ze ruzie hebben gehad, nou ik niet. Ik eet juist minder!

4. Ik had laatst toen ik mijn haar had gewassen, maar om en om met 2 shampoo's, dat mijn haar statisch werd! Toen ik bij mijn aardrijkskunde zat, was het op zijn ergst, sommige haren stonden echt helemaal rechtop. Mijn klasgenoten konden er gelukkig om lachen... Ik schaamde me wel, een beetje... :P

5. Ik ben gek op oude muziek... Ik ken muziek waarvan alleen de ouders van mijn vrienden zouden zeggen, " ow ja, dat is mooie muziek"! Gelukkig luister ik nu ook naar muziek van nu  en kan ik nu prima mee praten. En ik houd ook van de muziek van nu!

6.  Ik heb zoveel hobby's, maar eigenlijk maar als je al mijn hobby's met de hoeveelheid vrienden vergelijkt, zijn mijn vrienden er maar heel weinig! Gelukkig kan ik over elke hobby bloggen, zodat ik de wereld kan laten zien wat ik kan.

7. Ik heb 3 van de 7 schoonheden. Ik heb donkere ogen met licht haar (in de zomer is mijn haar heel licht bruin/rood), ik heb sproeten en ik heb een beetje Amandelvormige ogen.

8. Ik heb een hele aparte haar kleur, al zeg ik het zelf. Mijn haar is namelijk: rood, bruin, met blond en een beetje orange. Het is op zijn mooist in de zomer, ik ben net goudlokje....

9. Als ik me aankleed trek ik altijd als eerste mijn sokken aan... Dan weet ik zeker dat ik in ieder geval geen koude voeten kan krijgen.

10. Ik draag zelden broeken! Ik weet niet, broeken zitten gewoon niet lekker voor mijn gevoel. Ik ben echt een jurken en rokken dame. Als ik een spijkerbroek draag vinden mijn vrienden dat soms zelfs een applausje waart. Meestal als ik dan een broek aan heb, komt dat omdat ik iets aan wil doen dat alleen daar bij past. Raar eigenlijk hé?

Dat waren de 10 facts about me! Ik ben heel trots, dat ik deze "award", (want nee het is niet echt een award ( je kan het niet vastpakken), maar meer een stukje dat je onder je blog mag zetten dat iemand je blog heel erg waardeert) mocht hebben. En nu mag ik hem ook aan anderen geven! Geinteresseerd? Volgers maken kans ^-^! Ik zal binnenkort hem uitreiken aan iemand anders, maar denk er wel aan, jij moet dan op jou blog ook 10 facts over jezelf neer zetten. En daarna mag/moet je hem ook aan iemand anders geven.

Xoxo, leoniae

6 reacties:

Vintagirie zei

Ik vond het echt leuk om die 10 facts over je te lezen. Je schrijft echt heel leuk.

Beatlovingmusic zei

Wat een leuke post ^^

Leoniae zei

Bedankt beide!

Xoxo, leoniae

Susanne zei

Wat 'n leuke post!

Rimona zei

Super leuke post haha! Echt leuk geschreven.
Oh en trouwens ik houd een give-away waarmee je een jurkje naar keuze kan winnen, misschien wil je meedoen?
Liefs ♥

rimonabahere.blogspot.com

Susanne zei

http://www.widgetbox.com/widget/ultimate-web-translator-with-flags

Moet je daar even op get widget klikken,
dan word je wel door gelinkt.

& als de link het niet doet moet je even op get widget klikken, onder dat translate ding op mijn blog

http://xsusanne.blogspot.com

Liefs Susanne

Een reactie posten