dinsdag 29 maart 2011

Films.

Hey lieve lezers,

iedereen heeft het waarschijnlijk wel eens, je staat in de videotheek en weet geen film die je kunt paken. Dus hier wat filmtips:

 The back-up plan.
Wat als je de ware niet kan vinden, maar een kind wil? Dan is er nog maar één oplossing!
Een film over romantiek, zwangerschap voor de grote liefde te vinden en veel humor. Zeker een aanrader.

 Confessions of a shopaholic.
Ja, je wilt werken aan een mode artikel dat uitlegt wat er gebeurt als je shopverslaafd bent, maar eigenlijk ben je zelf shopverslaafd! Leg je portomonee maar klaar, want na deze film, heb je zin om te shoppen! Romantiek, maar vooral veel humor.

 Black Swan.
Over een balletdanseres die de hoofdrol krijgt in een groot stuk namelijk het zwanenmeer, maar ze word helemaal gek doordat ze de zwarte zwaan niet kan spelen, maar uiteindelijk, word ze zelf de zwarte zwaan. Een psychische horror film, als je ervan houd zeker een goede film!

 Twilight.
Weten wat er gebeurd als je verliefd bent op een vampier? Dan is deze film de film voor jou! Romantiek en vooral een beetje drama, maakt deze film naar mijn mening speciaal. Ook zijn hier al een aantal vervolg films van (delen) bv. Eclipse!

Dirty dancing 2.
Als je iemand ziet dansen zoals in deze film ben je meteen verkocht! En als je Dirty dancing gezien hebt, moet je deze echt ook zien! Liefde maar vooral veel dans.

 The mummy.
Ga er maar lekker voor zitten, want in deze film komt er een mummy die weer wil leven. En als je deze leuk vind zijn er nog 2 andere delen! The mummy 1, 2 en 3! En allemaal een grote zoektocht om ze weer hun graf in te krijgen. Er zitten zeker wat schrik momenten tussen... Romantiek zit er natuurlijk ook in ^-^.

 27 dresses.
waar was dit rijtje zonder éém van mijn favo films ertussen! 27 dresses gaat over een vrouw die eigenlijk het ideaale bruindsmeisje is, maar vind zij zelf ook haar ware liefde, of staat ze altijd naast de bruid inplaats van dat ze er één word... Romantiek en humor.


Dit waren 7 van alle films die ik ken, willen jullie nog zo'n post? En heb je zelf nog filmtips?

5 reacties:

Susanne zei

The grudge, vooral de 2e is super eng!

leuke post!

Lulu zei

Ik heb de black swan nog steeds niet gezien, en dat wil ik toch echt wel! 27 dresses is ook heel leuk :D

Anoniem zei

twilight is my lovee ! Alleen vind ik Eclipse veel leuker en new moon. Black swam moet ik ook nog zien. xox'

Anne ♥ zei

Oeeh lijken me leuke films <33.

Anoniem zei

the grudge is idd af! :)

Een reactie posten