dinsdag 12 april 2011

Review: Trind treat & care paket.

Hey lieve lezers,
Ja, ik moet er ook maar eens aan geloven, ik ben gek op dingen testen en dat ga ik vanaf nu vaak doen! Ik ga reviews schrijven speciaal voor jullie, en ik begin aan een beauty kant van mijn blog ^-^.
Vandaag in de review, Trind nagellak: Treat & Care paket.


Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. Ze verkopen hun producten over de hele wereld. Maar wat maken de producten zo speciaal?
Trind producten.

De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel.

Dit setje kost maar liefst € 24,95, maar geloof me, je hebt er echt wat aan!

Als eerst maak je je nagels schoon als je er nagellak op had, zelf vond ik de nailpolish remover die erbij zat niet heel handig schoonmaken als je nagellak van een ander merk op je nagels had, dus heb ik mijn nagels schoongemaakt met een andere remover.

Dan zit er een Nail Magic Buffer bij, hiermee verwijder je rillen en imperfecties uit je nagel en maakt hij maakt ze egaal en glanzend!Er zitten 3 kanten aan de Nail Magic Buffer , eerst gebruik je de blauwe, dan de witte en als laatst de grijse kant.
Nail Magic Buffer resultaat.
Ook zit er in het paketje een nagellak, Nail Repair, een nagel versterker. Het leuke aan deze nagel versterker is dat het de enige ter wereld is die je in verschillende kleuren kan krijgen (bv. glanzend maar ook roze). Ik ben zelf wel fan van deze nagellak, hij droogt heel snel en hij blijft lang mooi, maar voor mooie sterke nagels moet je de lak teminste 2 weken lang dagelijks aan brengen op je nagels, maar voordat je hem opnieuw aanbrengt moet je wel eerst je nagels weer schoon maken.

Resultaat:

na gebruik van de Nail Repair nagellak.

Ook heb ik de handcreme: Hand Repair gebruikt, hij ruikt heel lekker en je handen zijn minder droog.Ik vind het een heel fijn merk en het is ook nog is goed voor hand- en nagelproblemen.
Meer weten? Kijk dan op: http://www.trind.com/ (ook een beetje mijn bron)

En wat vinden jullie van Trind?

p.s: Vergeet niet op mijn blog leoniae te stemmen! (Zie gadgetlijst!) Het kan nog maar een paar dagen (tot 17 april)!

10 reacties:

Lulu zei

Lijkt mij een goed merk :D

Texie zei

Ik ben echt heeeel benieuwd naar de Nail Repair lak. Denk dat ik hem zelf ook eens ga proberen :)

Anoniem zei

leuke review!
mooie nagels heb je trouwens ;d

Marie zei

Oh wauw, lijkt me echt super!
x

Rimona zei

Goed geschreven zeg!

Rimona zei

Alsjeblieft! Jij ook bedankt ♥

Marie zei

& je hebt echt super mooie nagels!
x

Aimée zei

Wauw ziet er goed uit! Mooie nagels

www.musthavefashion.nl / www.musthavefashionblog.blogspot.com

Marieke zei

Handige review, ik wil deze producten eigenlijk nog kopen :)

Jan zei

Oh ik kende het nog niet,
maar het ziet er goed en mooi uit!&Mijn eerste GIVE-AWAY is zojuist gelaunched ^^

Een reactie posten