zondag 15 mei 2011

What about glasses?

♥Hey lieve lezers♥,
Soms denk ik dat er toch echt iemand moet zijn die zegt: "Jij hebt volgens mij nog niet genoeg problemen." En dan krijg ik er ineens een heleboel problemen bij, ongeluk? Of is het normaal?

Wat moet ik een bril?!?:
De laatste tijd kon ik op school het bord niet meer goed zien, ik vertelde dat thuis en gister ben ik bij een opticien geweest, en zij kon mij vertellen dat ik echt wel een bril nodig had, ik schrok wel een beetje. Ik bedoel, ik mankeer al zo veel en nu geven mijn ogen het ook al op? Nouja, gelukkig heb ik -1 en het grappige is dat beide ogen -1 zijn en dat vond ik wel knap... 
Maarja, het leven zit vol verrassingen en deze vond ik gewoon niet zo leuk. Ondanks dat ik straks wel weer dingen in de verte scherp kan zien ben ik zo bang voor de reacties, ik vind mezelf niet echt 'good looking' en of een bril mijn uiterlijk beter maakt weet ik niet en betwijfel ik ook een beetje. Ik ben wel blij dat ik het nu lekker van me af kan schrijven en het met jullie te delen. Ik heb al een bril uitgezocht bij hans anders en kreeg er een zonnebril gratis bij (op sterkte natuurlijk). Voor 31 mei moet mijn bril binnen zijn, of die zonnebril er dan ook is weet ik niet. Maar ik hoop dat ik geen rottige reacties krijg, al ben ik wel bang dat dat wel zal komen.


Ik moest een paar uur zoeken voordat ik een bril vond die wel leuk stond, bijzonder want normaal doe ik over een zonnebril vinden al zo'n 3 maanden! Ik heb gewoon niet het gezicht voor bepaalde brillen.
Ik ben wie ik ben.:
Uiteindelijk hoop ik dat ik ook lenzen kan nemen, maar ik moet eerst de bril 3 weken ophouden zodat mijn ogen kunnen wennen. Pfff, en ik heb hem nog niet eens en ik ben nu al bezig met waar ik allemaal rekening mee moet gaan houden! Ik ben wie ik ben, met of zonder bril, ik hoop dat mijn vrienden en vriendinnen en familie dat begrijpen.

Als mijn bril binnen is post ik het meteen! Heb jij ook een bril of kwam er bij jou onlangs nog een verrassing in je leven die je niet zo leuk vond?
P.s: Het word voor mij steeds spannender wanneer ik nou de 40 volgers haal, want ik ben er bijna! Vergeet dus niet mijn blog te gaan volgen via GFC of Bloglovin, want bij 40 volgers komt er een give-away online op mijn blog!   

12 reacties:

Jan zei

Je moet je helemaal niets aantrekken joh van wat andere mensen zeggen ^^
Ik snap wel dat je dat automatisch toch wel een beetje zult doen (misschien), maar die mensen zijn gewoon heel kinderachtig bezig!
En vaak bedoelen ze het ook helemaal niet rot, maar vinden ze een bril misschien gewoon iets minder leuk staan, dat kan natuurlijk!

Ik heb zelf nu zo'n 5 jaar een bril ofzo, en pas sinds een jaar draag ik heel vaak m'n bril, ik heb veel verschillende reacties gekregen, gelukkig vond niemand 'm echt lelijk staan, maar er zijn er wel een aantal die het zonder bril leuker vinden (: Ik ben alleen maar blij dat ze dat juist zeggen haha!
Gelukkig zijn er natuurlijk ook heel veel die een bril juist superleuk of zelfs leuker vinden staan, haha dat vind ik eigenlijk een beetje maf, maar vooruit ^^

Nou ik ben benieuwd naar je bril!

DinjaDONUT zei

Wedden dat een bril leuk staat!
Gelijk een nieuw kapsel; en je hebt een hele nieuwe look :')
(als je dat niet wilt zul je toch moeten wachten op lenzen, ook is dat ook geen pretje hoor xD je raakt ze snel kwijt en je moet er nog langer wennen dan met een bril ^^)

Anoniem zei

Wel jammer dat je een bril moet maar er zijn echt super leuke brillen. Ik hoop dat je een leuke bril zal krijgen & ben benieuwd. xx
& zou je het leuk vinden om mee te doen met mijn give away ? Ik hoop ook dat je snel de 4O krijgt haha. xx

Lulu zei

Het ligt er ook aan hoe je het ziet (Flauwe woordgrap) dat je een bril krijgt. Ik bedoel, er zijn genoeg hippe brillen! Ik heb zo'n nerd model =P
Ik had vanaf mijn 3e al een bril (En toen ook nog een lui oog) maar in groep 7 hoefde ik hem niet meer. Ik was toen zo blij! Totdat eind oktober vorig jaar ik bij veel vakken (Vooral Grieks omdat dat al van die rot letters zijn) niet kon lezen. Ik moest toen weer een bril, en ik was er best wel blij mee, omdat ik toch best een brillenhoofd heb :')
Maar het maakt niet echt uit wat andere zeggen, daar moet je je niks van aantrekken! Meestal reageren mensen er erg goed op als je een bril hebt :)

harriette zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
harriette zei

Hoo, verkeerd getypt haha.

Een bril kan heel mooi staan, en kan je gezicht nét even anders laten lijken. Ik heb geen brillengezicht haha.

Liefs Harriette

ps; Misschien wil je meedoen aan mn giveaway? http://sweetliveofharriette.blogspot.com/2011/05/give-away-2.html#more

Stiene S. zei

Die bril gaat je vast goed staan! x

Texie zei

Ik ben van bril naar lenzen naar bril gegaan. Dankzij de lenzen die ik had ben ik naar -12 gegaan, en helaas gaan de iets beter geprijsde lenzen niet zo ver.
Huilen dat ik deed!

Nu is het weer mogelijk om 'gewoon' lenzen van -12 voor een fatsoenlijke prijs te kopen, maar ik doe het niet?
Waarom?

Omdat de bril bij mij hoort.

Zie het als een manier om jezelf te onderscheiden van anderen.
Brillen kunnen echt hartstikke mooi zijn, geloof me!

Britt zei

Veel brillen zijn passen vast bij je gezicht! Je vind wel een mooie!

x

Britt zei

@Leoniae

Dankjewel, voor je reactie
Ik ben inderdaad gister begonnen. Alhoewel: ik wel al een jaar eerder een blog had!
Ja ik ga je volgen!

x

Janna' zei

Een bril is niet zo erg als dat het in het begin lijkt,
vond het zelf eerst een ramp. Maar er zijn echt hele leuke te vinden.

xo,

Lauradenkt zei

Ik had een bril sinds mijn negende en ik had er echt een hekel aan. Toen lenzen gekregen op mijn vijftiende. En sinds een half jaar draag ik weer regelmatig mijn bril (heb nu een hipper model natuurlijk). En je hoeft je nergens voor te schamen, want tegenwoordig zijn brillen hip!

Een reactie posten