donderdag 7 juli 2011

Tag: Sunshine Award!

♥Hey lieve lezers,
Ik ben getagd, door Fee van de blog come to the dark side we talk about beauty, en door Dinja van de blog a creative Doughnut super lief! Echt heel erg bedankt ^-^! En bij deze award hoort dat ik een aantal vragen ga beantwoorden zodat jullie een beetje meer over mij te weten komen en aan het einde mag ik 10 anderen deze Tag geven! Benieuwd?
De regels bij deze Tag:
Bedank de persoon van wie je deze tag gekregen hebt.
Schrijf een artikel hierover.
Beantwoord de volgende vragen.
Tag 10 personen van wie je vindt dat ze het echt verdienen en vertel ze dit.
-
Nou daar komt ie dan, de 10 vragen! 
1. Favoriete kleur: Eigenlijk vooral paars en fuchsia (en een beetje roze).
2. Favoriete dier: Lastig, ik heb niet echt een favoriet dier, maar ik geef toch echt mijn voorkeur aan mijn lieve konijn Qjou! (Ook ben ik heel gek op honden en katten/poezen).
3. Favoriete nummer: Uhhh, geen idee... Maar ik heb wel geluksnummers, 2, 13, 15, 26, 30 en 39.
4. Welk parfum draag je vaak?: Forbidden Rose van Avril Lavine.
5. Is er iets wat je altijd draagt en wat echt bij je past?: Ik draag altijd een licht roze (van leer gemaakt) horloge, niet dat het een kleur is die ik vaak draag, maar ik draag nou eenmaal graag een horloge om altijd de tijd te weten :P.
6. Wat is je passie?: Pfff....Lastig want, ik heb er meer ^-^. Ik ben nou eenmaal gek op Bloggen, Beauty en ik ben graag creatief, en dat kan zijn van een boek schrijven, tekenen tot zelf een ketting maken. Ook ben ik gek op theater en dan vooral zelf op het podium staan en even een heel ander persoon zijn, ik zit dan ook op theater,(wel met zingen)!
7. Cadeaus, geven of krijgen?: Geven, nee niet omdat dat veel liever klinkt :P (grapje), maar omdat het echt zo is! Ik ben dol op de vrolijke gezichten van mensen als ze een cadeautje krijgen, ik koop veel liever zelf dingen dan dat ik ze krijg, al is het natuurlijk wel leuk om een cadeautje te krijgen ^-^.
8. Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt?: Dat was de rode kleur van Essence quattro eyeshadow, 04 oh-so-cute.
9. Favoriete dag van de week: Uhhh, vrijdag? Maar dan wel in de schoolperiode. Ik noem mijn vrijdagen dan altijd huiswerk-vrije-vrijdag. Ik maak namelijk geen huiswerk op vrijdag, dat verdeel ik dan over mijn weekend ^-^. En ik vind het een heerlijk gevoel om te weten dat je dan de volgende dag vrij hebt van school, haha!
10. Draag je nu nagellak?: Ja, namelijk de blauwe lak van NYC (New York Color) lijn nummer 208 Pier 17, met nummer 33 op de onderkant. (Over deze lak komt nog een post!)

En hierbij Tag ik:

6 reacties:

Marie zei

Leuke tag, en bedankt om hem aan mij te geven! Ik ga er meteen een artikel over maken. Leuke antwoorden heb je ook gegeven. Vooral dat konijntje vind ik super lief.
x

Lauradenkt zei

Dankjewel, leuk ingevuld!

Saskia zei

Leuk lijstje!

Veronique zei

Leuk om te weten!

xVengeance zei

Leuke tag ;D!

Rixt zei

ah, superbedankt! Ik lees het pas heel laat omdat ik op vakantie was, maar binnenkort ga ik hem zeker doen! echt leuke tag (:
lieefs

Een reactie posten