dinsdag 14 februari 2012

Blog award!

♥Hey lieve lezers,


Allereerst even Happy Valentine's Day ^-^! (helaas geen speciaal artikel voor vandaag, hier had ik helaas geen tijd voor).
En ja, ook ik heb weer een blog award binnen en deze keer van Julie van de blog http://julie-fashiondream.blogspot.com/, echt heel erg bedankt ^-^!
Maar bij elke award hoort wat en bij deze is het = vertel iets meer over jezelf, dus dat ga ik maar doen dan ;), ik zal ook gelijk even vertellen waarom ik de laatste tijd niet zoveel gepost heb op mijn blog in dit artikel! En natuurlijk moet ik deze award ook weer weg geven ^-^....
-
Ik ben, zoals jullie dus weten, Leoniae en ik ben 15 jaar. Ik ben gek op bloggen (anders zou ik deze blog niet hebben natuurlijk :p) en dol op alles wat met creativiteit te maken heeft!
-
Mijn grootste hobby is acteren, ik vind dat echt één van de leukste dingen om te doen, vooral ook met zingen erbij, en al zeg ik het zelf, (meestal) zing ik niet vals!

In het laatste stuk dat ik speelde had ik zelfs een stuk solo zingen ^-^ en dat vond ik echt super geweldig om te mogen doen!

Ik zit nu in de 3e klas en verklaar me maar voor gek, maar ik vind het leuk om naar school te gaan, ik ben nou eenmaal ook een beetje een studiebol, hihi!
Ik draag zelden broeken! Alleen bij gym een joggingbroek, ik kan er gewoon niet tegen, het zit niet lekker zeg ik meestal, oké ik draag weleens een gewone spijkerbroek, maar dat is meestal maar zo'n 3x in het jaar!  Ik ben echt een jurken en rokken dame.
-
Meestal zit ik met trends altijd goed, ik droeg veel wit met bloemenprint in de zomer en ineens was het weer helemaal in om veel wit te dragen, toeval?

Ik zie altijd overal hartjes, heel gek, maar die vorm valt me altijd op! Ik heb zelf een hartje op mijn hand, ja, want op mijn rechterhand lopen mijn aderen in een hartje gek maar echt waar! En vandaag zag ik er extra veel, maar dat is misschien omdat het valentijnsdag is hihi ;).

De afbeelding hiernaast viel me dan ook gelijk op
 ^-^! (♥)

Ik heb ook sinds kort een beugel (nu bijna een maand), jep, dit is één van de redenen dat ik de laatse tijd helaas niet zoveel heb kunnen bloggen, het is nog steeds  wennen, ik kan namelijk nog steeds niet goed eten... Ook de hoeveelheid leer- en huiswerk van school zit me af en toe tegen en brrr wat is het koud, hierdoor is mijn energie ook behoorlijk laag... Maar ik ga zeker mijn best doen om weer veel (of in ieder geval wat ;)) te bloggen, want dat laat mij toch ook wat ontspannen ^-^!

Zo dit was deze award! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer is wat van mij te weten te komen :p. En nu mag ik hem natuurlijk door geven!
En ik wil hem door geven aan.........
Iedereen die deze award ook wil doen!
-
Wat vinden/vonden jullie van deze award?

4 reacties:

Sanne zei

leuk om te lezen! :) xx

Nikita zei

inderdaad, wel leuk om te lezen

Marie zei

Wauw, super lief & leuk om te lezen! Ik hou ook ontzettend van zingen (:.

Anoniem zei

Tof gedaan!
En leuk om te lezen.
Misschien eens een filmpje op je blog zetten als je zingt? Ben wel benieuwd :D
Liefs x

Een reactie posten