vrijdag 4 februari 2011

Veranderen: Kamer opruimen.

English translation can be found on the page English translation.
 Hey,
dit vond ik een leuk thema van een paar blogberichten. Net zoals ik de blogberichten My style (=nummer 1). (tot nu toe heb ik er daar 4 van staan) heb.
Maar deze keer gaat het over 'veranderen', dat kan niet alleen over je innerlijk gaan ,maar ook bv. je kamer!
Ben je het zat elke dag in je kamer te komen en dan soms nog kinderspullen te zien staan? Ik had dat wel en ik nam een maatregel, dus zie hier mijn tips voor het 'opruimen/veranderen' van je kamer ^-^.
  1. Verkoop of geef weg: Als je spullen hebt uit je kindertijd, maar je vind het eigenlijks niks meer en je wilt het toch niet houden. Verkoop het of geef het weg! Ik heb zelf heel veel spullen kunnen verkopen op http://www.marktplaats.nl/  en daar ben ik heel blij mee, ik heb er namelijk bijna 100 euro voor gehad en dat was voor wat ik weg deed voldoende. En ben je creatief? Maak dan iets nieuws van je oude spullen! Ik zag dit op internet als voorbeeld:
  2. Dit hier is een poppenhuis waar een nagellak-kastje van is gemaakt. Toch best cool! (bron: girlscene)
2. Je bureau opruimen: Heb jij al gauw dat je bureau een zooitje word? Dan is dit wat je kan doen ;). Gooi alle losse briefjes/papieren die je niet gebruikt gewoon weg en als je ze toch nodig hebt bewaar ze dan in opbergbakjes. Mooie kantoorspulletjes zijn ook heel leuk voor op je bureau en dan hoeft het niet eens sjiek te zijn:dit pennenbakje is handig nog stijlvol.

3. Opgeruimt maar nog niet tevreden?: Dan is er nog maar 1 tip: koop nog wat nieuwe spullen en maak je kamer helemaal af. Koop bv. wat nieuwe kussentjes of juist een nieuw tafeltje, of wat dacht je van 2 planten? Als je echt voor de grote verandering wil gaan, kun je altijd nog voor een nieuw behang kiezen.
Ook een leuke tip is om je kamer in een stijl of thema te doen. Wat dacht je van  deze kamer, rustig maar toch heel mooi,  de kamer van serena uit gossip girl. Of deze

dit is één van de 6 slaapkamers van Lady Gaga.
Je kan natuurlijk ook altijd gaan voor de vele kleuren zoals roze en vel blauw.

Dit waren mijn tips voor deze keer! Welke vond jij het beste en heb je zelf misschien nog tips?

Xoxo, Leoniae

2 reacties:

Femme zei

leuke blog! x http://highheelsandsneakers.blogspot.com

Richelle zei

Wat een leuke ideeën allemaal. Mijn dochter is helemaal weg van Disney en hebben nu haar kamer ingericht met Disney spullen zoals, kasten, lampen, beddengoed en speelgoedkist.

Een reactie posten