donderdag 7 april 2011

In bikini?

Hey lieve lezers,
Ja, het lekkere weer komt wel heel dichtbij en je wilt natuurlijk wel in die leuke bikini passen, maar hoe doe je dat nou als je toch gezond wilt blijven maar toch wat af wil vallen?

Gezond blijven eten.
Ja, je word er mee dood gegooid, de tip dat je wel gezond moet blijven eten ookal wil je afvallen, maar het is nou eenmaal waar, dus kun je het ook maar beter doen.
Elke dag een koek is wel lekker, maar als je lichaam het niet nodig heeft word er vet van gemaakt en dat is weer een nadeel, ja als je moeder jarig is hoef je heus dat lekkere stuk taart niet over te slaan, als je voor de rest van de week maar ook gewoon gezond eet. Fruit is beter als tussen doortje, in fruit zitten gezonde suikers die je wel kunt hebben, maar te veel fruit is ook niet goed, 2 of 3 stukjes fruit is wel genoeg. Of een zakje koeksjes met minder calorieën, dat kan natuurlijk ook gewoon, drink nooit te veel cola, daar krijg je eigenlijk net als bij bier, een buikje van, water is ook gewoon goed. Ook is er onderzocht dat elke dag twee tot drie koppen groene thee drinken goed is voor de lijn. Door het dagelijks drinken van de thee vallen mensen zonder iets extra's te doen gemiddeld 1,3 kilo af in vier tot twaalf weken.
Stoppen met eten is het slechste wat je kunt doen, dan kun je beter 's avonds het toetje overslaan of 1 boterham minder nemen.
Sporten ja, daar word je moe van!
Sommige mensen zijn niet zo fan van sport. Maar je kunt ook gewoon lekker een muziekje opzetten in je kamer en lekker gaan dansen, dan heb je voor dat feestje wat er aan komt ook gelijk je dansmoves geoefent ^-^. En terwijl de tv aanstaat even wat buikspier oefeningen doen neemt ook niet veel tijd in toch?

Heb jij zelf nog tips, of heb je geprobeert af te vallen en is het gelukt?

Bronnen:
nu.nl, en Girlscene 1.

11 reacties:

Roshelle zei

Gelukkig hoef ik niet te lijnen!

http://lifeofroshelle.blogspot.com/

Lulu zei

Ik hoef gelukkig niet speciaal extra te sporten of gezonder te eten om in mijn bikini te passen :)

Texie zei

Pfoe, ik kom al aan als ik me BEDENK dat ik chocolade wil eten :P Echt verschrikkelijk. Ik vecht al jaren tegen de kilo's. Gelukkig ben ik nu uit de puberteit en heb ik een lieve vriend, dat maakt een mens toch een stuk zelfverzekerder :) (al ga ik wel weer skeeleren!)

Marie zei

Ik ben eigenlijk al mager genoeg, dus dat moet ik allemaal niet doen.
x

Rixt zei

deze blog vind ik ook heeeeeel leuk (:
lieefs

Anoniem zei

im trying but i can't.. haha

xlittle.girl zei

ik blijf gwn hetzelfde eten, maar sport meer. (:

Lauradenkt zei

Ik ben zelf niet per se bezig met afvallen, maar ik heb misschien nog wel een paar tips. Wat jij al zei, geen cola meer drinken, dat is echt heel slecht! Niet alleen omdat er veel suikers in zitten (cola light is overigens ook slecht), maar het is ook heel erg slecht voor je tanden. En kijk ook uit met vruchtensappen, zitten ook veel suikers in.
En wat je ook kunt doen, als het lekker weer is: een stuk gaan wandelen met je vriendin of ouders. Dan kun je bijkletsen en je bent in beweging; twee vliegen in één klap :)

Stiene S. zei

Ik ben van mezelf slank gebouwd dus ik hoef niet zo nodig af te vallen. Maar ik let er wel op dat ik niet te ongezond eet en genoeg water drink :D x

Jan zei

Hm ik let er wel op,
het is niet zo dat ik het echt nodig vind,
maar ik let wel op wat ik eet! (alhoewel ik deze week echt meer dan 5 keer ongezond heb gegeten o.O")
Het verschilt opzich echt per keer haha, maar over het algemeen eet ik best gezond ^^
En ik drink bijna alleen maar thee en water dus dat is ook goed ^^

&Over je reactie, haha ja precies, dat is echt precies wat ik duidelijk wilde maken (:

Julie zei

Hoi, super advies...
Ik ben niet echt mager
maar ik sport wel veel en let heel goed op mijn eten! Ik doe aan keurturnen en daardoor ben ik ook wat breder gebouwd...
& een kleine tip?!
Trommel al je vriendinnen op om een eindje te gaan joggen! Altijd heel gezellig en vele makkelijker om vol te houden (:
Liefs, Julie xx

Een reactie posten