dinsdag 19 april 2011

Nail art voor dummies!

Hey lieve lezers,
Ja, ik heb al een paar post over je nagels mooi maken, maar dat is ook omdat ik het super leuk vind! Dus deze post: Nail art voor dummies, of gewoon voor mensen die snel klaar willen zijn ;). Dus lees snel verder!!!Je nagels doen kan ook snel en toch met een een leuk resultaat. Hier heb ik mijn nagels gelakt met de trindnagellak (waar ik ook een review van heb geschreven) en nagelstikkers op mijn nagels geplakt.
Het leuke is, dat ik veel leuke complimenten heb gehad! En de stikkers zijn gewoon van de zeeman, terwijl je dat dus echt niet ziet zou je zeggen ;)
(bij mij word er al gauw iets van gezegt als iets van een goedkoop merk is, zoals de zeeman).

Dit zijn de stikkers:

Zoals je bovenaan ziet, zijn ze maar 1 euro!
Het fijne aan deze stikkers is, dat als je ze echt goed hebt aan gedrukt, je na een dag maar 1 of 2 stikkers hoeft te vervangen!

Ik vind ze heel fijn en je hebt nog veel meer soorten ^-^.

En wat vinden jullie van deze nail art voor dummies post?

5 reacties:

Lulu zei

Leuk! Ik ben ook echt een dummie met nail art ^.^

Anoniem zei

handig zeg, ik heb nooit geduld ;a

thefashionguitar zei

Super nice!

xo Charlotte
www.thefashionguitar.com

Fien zei

Leuk! Ik koop altijd mijn nagelstickers bij het Kruidvat van Essence en dan de French Glam ofzo. Maar die zijn ook maar 1 euro en die blijven echt lang zitten (iets van een week).
Maar ik vind het altijd maar dom als mensen zeggen dat alles van een duur merk moet zijn, want goedkope spullen en merken zijn toch ook prima? :-)En dure spullen hoeven echt niet altijd een goede kwaliteit te hebben xD

xoxo ♥♥

Lauradenkt zei

Leuk zeg :) Ik heb één keer stickertjes op mijn nagel gedaan, maar ik kreeg ze er heel moeilijk af, dus nu doe ik het niet meer.

Een reactie posten