vrijdag 17 juni 2011

Review: Lipstick Max Lips, Wine Red.

♥Hey lieve lezers♥,
Hier is ie dan, mijn eerste lippenstift review ^-^! Ik wilde al heel lang zo'n review maken, maar het heeft toch even geduurt voor ik er tijd voor had.
Deze review gaat over de lippenstift Wine Red van Max.
Lippenstiften zijn vaak heel onhandig als je wat wilt drinken, bij sommige zit dan gelijk je lippenstift op je glas! Gelukkig is het bij deze lippenstift van Max snel verholpen, gewoon een paar keer met een doekje een beetje deppen op je lippen tot je lippenstift niet meer afgeeft. Wel verminderd de kleur dan een beetje, maar hij geeft dan niet meer af. ...

Op de onderkant staat het nummer DLC-3 en de kleur is dus Wine Red. Ook staat er op dat de lippenstift Vitamine E en Aloe Vera bevat (de Aloe Vera bevat minstens 3 ontstekingsremmende stoffen!), dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de lippenstift ook nog eens goed is voor je ;).
(swatch van de lipstick en mijn lippen met de lipstick op)
Ik heb mijn producten van Max (zoals Max Lips) bij de action vandaan, ik weet niet of de producten van Max ook in andere winkels verkrijgbaar zijn...
Wat vind jij van deze lipstick?
 
p.s: Morgen maak ik de winnares van mijn give-away bekend! (had het een beetje druk met school de laatste dagen, dus ik kan me nu weer wat meer op mijn blog richten ;) )

4 reacties:

Judith, zei

mooi kleurtje! alleen zelf draag ik niet van die opvallende kleuren, haha!

ps. is de winnaar van je give-away al bekend?x

Joan zei

Ziet er nog best goed uit voor een Action lipstick! :D

Anoniem zei

Supermooie kleur. Ik heb eigenlijk niks van dat merk. xx

Anoniem zei

Ik heb al een paar dingen van max!
Natuurlijk is de kwaliteit niet zo goed als gosh ofzo, maar ik ben ervan tevreden ;d
Leuke review!
Liefs, xoxo

Een reactie posten