zondag 30 oktober 2011

Movie special: Red Riding Hood.

Hey lieve lezers♥,
Ik ga een heleboel Movie specials maken, gewoon omdat er tegenwoordig zoveel geweldige films zijn. En wat is er nou leuker om als je je verveeld te doen? Jep, een film kijken is een goede optie. Vandaag in de Movie special: Red Riding Hood.

De film Red Riding Hood is eigenlijk een soort Roodkapjeverfilming. Alleen zit er in roodkapje een wolf. In deze film is het een weerwolf. En is dit verhaal niet helemaal een sprookje, maar een thriller. Al vond ik de film zelf niet altijd geweldig spannend...
-
Waar gaat de film over?:
Valerie (Amanda Seyfried) is smoorverliefd op haar beste vriend en buitenstaander Peter (Shiloh Fernandez). Omdat Valerie moet trouwen van haar ouders met een andere man die veel rijker is (gespeeld door Max Irons), besluiten ze samen weg te lopen, maar dan word haar zus dood gevonden, vermoord door een wolf.
Een wolf die al langer het dorp terroriseerde. Als een beroep op wraak halen de mensen een wolfenjager erbij, Vader Salomon (Gary Oldman) om hen te helpen de wolf te doden. Maar Salomon's komst brengt onbedoelde gevolgen als hij waarschuwd dat de wolf (die wel erg veel levens eist), een menselijke vorm neemt per dag, en onder hen zou zijn, een weerwolf. Paniek grijpt het kleine stadje als Valerie ondekt dat ze een unieke verbinding met het beest heeft, één die er voor zorgt dat ze weet dat de weerwolf iemand moet zijn waarvan ze houd. Maar hierdoor word ze zowel de verdachte...en het aas... Een verhaal over romantiek en vertrouwen.

Regie: Catherine Hardwicke (Twilight).
Cast: Amanda Seyfried (Valerie), Shiloh Fernandez (Peter), Max Irons (Henry), Gary Oldman (Father Solomon), Billy Burke (Cesaire), enz.
 Speelduur: 100 minuten.
 Jaar dat de film uitkwam: 2011.

Dit is de trailer van de film:Zelf vond ik dat het verhaal een beetje snel klaar was. Ik vond het wel ontzettend gaaf gemaakt, je bent ook de hele tijd bezig met "wie zou die weerwolf nou zijn?" Sommige dingen herken je ook echt uit het sprookje roodkapje en dat maakte het ook wel weer grappig.


 
Ga jij deze film kijken? Of heb je hem al gezien en wat vond je er dan van?


13 reacties:

Anoniem zei

Lijkt me echt een leuke film!

Elke zei

Ik vindt deze film echt super mooi! Zeker een aanrader! ;)

xcharr zei

Ik heb hem ook gezien,
superfilm.

xxx
ikvolgje

Karen zei

lijkt me een leuke film!
ga ik zeker een keer kijken ;D
xx

Monique en Femke zei

Het lijkt me een ontzettend leuke film, ik wil hem nog eens graag zien :) xoxo

Joany zei

Ik heb hem ook gezien. Vond het echt een hele goede film.

Chloe ♥. zei

Ik vond dit echt een geweldige film!
Zoals jij ook al zegt, denk je echt de hele tijd van: 'wie zou het zijn?' En dan denk je zeker te weten dat 'die ene persoon' de weerwolf is, maar dan lijkt het na een paar minuten toch weer iemand anders te zijn.

xx'

Marloes zei

Lijkt me een vette film! x

just like a lovely fairytale zei

Je was gister jarig! toch? (:
alsnog gefeliciteerd, ik kon gister geen reactie's plaatsen.. :(
hoop dat je een leuke dag hebt gehad!

Liefs xx

xcharr zei

Is de uitslag al bekend?
echt een goede film:)

xx

Anoniem zei

Lijkt me wel een leuke film.
Te dinsdag was het jou verjaardag zeker?
Nog een late gelukkige verjaardag hé :)
Liefs x

Lauradenkt zei

Lijkt me een leuke film :)

Sanne zei

lijkt me een leuke film! leuk om te lezen :) xx

Een reactie posten