zaterdag 22 oktober 2011

Review: Gosh Nail Polish Special Edition: 003 Groovy Grey.

In de kortingsbakken bij het kruidvat zag ik hem liggen en ik wist het meteen, dit lakje wil ik hebben! (Ik weet alleen niet of het lakje nog in de kortingsbakken te vinden is, maar ondanks dat wilde ik hem toch nog even reviewen ;)!) Het is mijn eerst Gosh nagellakje en ik ben er erg tevreden over, weten waarom? Lees dan verder!

Het is een grijs/beige/licht bruin gekleurde nagellak, ik noem dit aantal verschillende kleuren, omdat er eigenlijk geen touw aan vast te knopen is, welke kleur het lakje nou precies heeft.
Ik vond het een echt herfst/winter nagellak kleurtje hebben dus ik dacht, ach, voor die prijs neem ik hem mee ;), Hij was namelijk van 6,99 naar 3,49 afgeprijst.
Er zit 8ml in het flesje en het heeft een mooi dun kwastje.
(sorry dat ik weer lekker een beetje naast mijn nagels heb gelakt, maar ik wil altijd heel mijn nagel lakken, dus ook de randen ;). En dat gaat er meestal wel snel af als het een aantal uren heeft gedroogt.)
Met 2 lagen dekt het lakje perfect, al moet je wel goed uitkijken voor klodders...
-
Het is dus een Special Edition, vandaar dat hij in de kortingsbak lag, het lakje gaat dus uit de Gosh schappen, wil jij hem ook hebben? Wees er dan snel bij, want ik heb geen idee of hij nog in kortingsbakken te vinden is :S... (Ondanks dat ik dat niet wist, wilde ik hem toch nog even reviewen ;)!)
Wat vinden jullie van dit Special Edition Gosh lakje?

7 reacties:

Karen zei

super mooi lakje!
xx

Joany zei

Wat een bijzondere kleur. Echt een heel mooi lakje. :)

Laura zei

Deze ziet er erg gaaf uit :)

Daphne zei

Mooi lakje!

Gaby de Modacapital zei

Love this nailpolish! :)
kisses!

my very own lookbook zei

leuk kleurtje!

thanks voor je reactie!
ik zou graag setje 2 winnen, sorry dat ik het vergeten was haha.
xoxo

Stiene S. zei

Mooi kleurtje! x

Een reactie posten