zaterdag 25 februari 2012

Review: Limited Edition Catrice: "Hidden World"

♥Hey lieve lezers,

 In januari en februari 2012 ligt/lag de Limited Edition “Hidden World” by CATRICE in de winkel. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten staan centraal in deze limited make-up editie. Ik toon jullie uitgebreid de collectie (en over de producten uit deze collectie die ik heb vertel ik natuurlijk kort wat)!!!
-
  Catrice: "Voor een make-up die verleidelijk, vrouwelijk en luchtig is. Een samenspel van warm en koud, te mooi om te verbergen...."
Ultimate Nail Laquer
Wat er over de Ultimate Nail Laquer word gezegt door Catrice:
De meest trendy nagellakkleuren tussen hemel en aarde. Warme tinten in abrikoos, bruin en wit lijken maar één doel hebben: nagels omtoveren tot het ultieme mode-accessoire. Een langhoudende finish met perfecte dekking maken de Hidden World look af.
In de collectie zitten 3 Ultimate Nail Laquer's, 01 White and Seek, 02 Walk On Air en 03 Wood You Follow Me?. Prijs: €2,49-
-
Illuminating Base

Wat er over de Illuninating Base word gezegt door Catrice:
Een zachte, natuurlijke uitstraling vraagt ​​om de perfecte teint. Een professionele basis is hierbij van essentieel belang. CATRICE maakt dit waar met de Illuminating Base. De romige formule brengt prettig aan en egaliseert kleine oneffenheden. De ideale voorbereiding op fantasierijke creaties en prachtige make-upstijlen.

In de collectie zit 1 Illuminating Base, Illuminating Base.
Prijs: €3,99-

Made To Stay Eyeshadow Soufflé
Wat er over de Eyeshadow Soufflé's word gezegt door Catrice:
Deze zachte Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden. Breng de romige, langhoudende textuur aan met een kwastje of de vingertoppen. Of je nu zachte accenten of
harmonieuze overgangen wilt creëren, de bleekroze en warmbruine nuances komen tot hun recht in talloze combinaties.
In de collectie zitten 3 Eyeshadow Soufflé's, 01 Wood You Follow Me?, 02 Yes, I Wood! en 03 Rosy&Cosy. Prijs: €3,49-
What about 02 Yes, I Wood! ?:
Al lijkt het meer op een soort lippenbalsem, toch is het oogschaduw. Zelf heb ik dus nummer 02 Yes, I Wood!, deze heeft een mooie lichtbruine kleur met goude glitters er door.

 Liquid Metal Gloss
Wat er over de Liquid Metal Gloss word gezegt door Catrice: Elegant metaal met een coole glans is een must-have voor verleidelijke lippen in de Hidden World style by CATRICE. Dit seizoen zijn roze, rood fruittinten en warmbruin favoriet. De glanzende gloss biedt elegante accenten en biedt vocht en verzorgt de lippen. Voor een zijdezachte finish.
In de collectie zitten 3 Liquid Metal Glosses, 01 Yes, I Wood!, 02 Walk On Air en 03 Rosy&Cosy. Prijs: €3,79-
What about 03 Rosy&Cosy.?:
Van deze Liquid Metal Glosses heb ik 03 Rosy&Cosy. Deze heeft de meest donkere kleur van de 3 verkrijgbare Glosses. Hij bevat glitters en heeft een beetje een licht paarse glans, zelf vind ik hem erg mooi ^-^!
-
Blush Mousse
Wat er over de Blush Mousse word gezegt door Catrice: Wandelen in een verborgen wereld! Bijna niets kan de natuurlijke schoonheid van een frisse, stralende teint na een winterwandeling evenaren; het gezonde gevoel en een zachte blos op je wangen. De zachte aanraking van de luchtige Blush Mousse geeft een directe boost van frisheid en rooskleurige wangen voor een verleidelijke look die uren aanhoudt.
In de collectie zit 1 Blush Mousse, Blush Mousse.
Prijs: €3,79-

Secret Mirror


Wat er over de Secret Mirror word gezegt door Catrice: Wat heeft dit elegante etuitje te verbergen? Schoonheid! De Secret Mirror is een trouwe metgezel voor een snelle touch-up wanneer je onderweg bent. Een must have die perfect past bij de Hidden World collectie van CATRICE.

In de collectie zit 1 Secret Mirror, Secret Mirror. Prijs: €3,29-



Dit waren alle producten uit de collectie Hidden World van Catrice. Ben jij van plan om nog iets uit deze collectie te kopen? Of wacht je op de volgende collectie van Catrice?
P.s: Helaas had ik geen tijd om van de producten die ik zelf heb swatches te maken :S...
Sites voor info gebruikt:www.catrice.eu 

9 reacties:

Miss Happinez zei

Er zitten geen producten bij die ik perse zou willen hebben:)
x Leila in Wonderland

Anoniem zei

Ik vind de collectie echt heel leuk!

Liefs,xx

Vera zei

Deze LE is al vervangen door een nieuwe, dus ik ben bang dat er nog maar een paar producten in de uitverkoopbakken te vinden zijn. Of je kruidvatwinkel is natuurlijk langzaam in het plaatsen van een nieuwe LE. Maar bijna overal is deze al uit de schappen ;) Ik had zelf de drie lakjes gekocht. Hele mooie kleurtjes!

Unknown zei

@ Vera & @anderen die willen weten hoe dit komt ;)

Bij de kruidvatwinkel die ik ken lagen de producten er nog :S, nouja, ze zullen inderdaad ook wel in de uitverkoopbakken te vinden zijn nu ;).
Xoxo, leoniae

Anoniem zei

Heb er een paar producten van willen kopen. Was
vooral benieuwd naar de blush mousse. Maar een
vriendin had hem gekocht en hij was echt plakkerig.

Xoxo Julie

Nikita zei

Ik ga misschien toch eens zien voor de nagellakjes. Vooral de zachtroze spreekt mij aan

Susanne zei

Leuk artikel, die nagelakjes lijken me wel leuk!

Leuk dat je me weer volgt!♥

Charlotte zei

Leuke review
x

Sanne zei

leuk om te lezen, het lijkt me wel een fijne collectie :) xx

Een reactie posten