dinsdag 9 juli 2013

Een nieuwe start...

                                 ♥Hey lieve lezers,
Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik het de laatste tijd zo erg druk heb gehad, dat ik sinds vorig jaar niets meer heb kunnen posten op mijn blog. Ik heb een hele hoop meegemaakt en ik zal het er kort over hebben. Er zijn veel leuke dingen gebeurd waar ik me mee bezig heb gehouden, al zijn er dus ook een paar dingen geweest die wat minder leuk waren, die sla ik denk ik over... Maar over een aantal dingen zal ik hier in deze blogpost wat vertellen ;)...

Zoals jullie misschien wel kunnen zien heb ik mijn header (het bovenste van mijn blog met de titel) een beetje aangepast. Dit keer met een foto van mijzelf voor de verandering :) (eerst was het met een afbeelding getekend door Victoria Frances).

Opnieuw ga ik proberen weer te posten op mijn blog, ik hoop dat deze poging wel succes heeft ;)...
-
Waar ik me mee bezig heb gehouden sinds mijn laatste blogpost?
Ik het erg druk gehad met school, maar gelukkig heb ik nu een hele mooie cijferlijst waar ik erg trots op ben (geen enkel tekort) wat betekent dat ik over ben naar, jawel, 5VWO. Ik vind het soms erg zwaar, maar geef niet op en werk hard, ik ben er nog niet uit wat ik later wil gaan doen, maar als ik mijn VWOdiploma heb kan ik alle kanten op (en hoef ik niet nog langer op een middelbare school door te leren). Gelukkig heb ik nu vakantie en kan ik weer volop beginnen met de creatieve dingen! 

Verder ben ik naar Parijs en naar China geweest ^-^, 2 hele mooie en leuke ervaringen, vooral China omdat ik daar met vrienden ben geweest was echt ontzettend gaaf. In Parijs ben ik niet zo lang geweest, maar heb wel vooral 'de toeristische route gelopen'. In China heb ik heel veel nieuwe mensen ontmoet en veel nieuwe dingen ontdekt. De cultuurverschillen tussen China en Nederland zijn groot en toch zijn er ook overeenkomsten, dat was erg leuk om te ontdekken. Van Parijs en China maak ik denk ik nog wel blogartikelen als het me lukt :). 

Als laatste wil ik nog kwijt dat ik wel iets creatief ben geweest, ik heb veel foto's gemaakt (zie de foto van de schelpjes boven en de foto van de bloemen hiernaast) de laatste tijd en heb veel leuke dingen gekocht, ook heb ik nog wat 'geknutseld' en ik heb leuke gezellige uitjes gehad met vrienden en vriendinnen. Ik zal nog kijken of ik iets ervan in blogposts kan (om)zetten.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe header? En hebben jullie nog iets leuks meegemaakt?


7 reacties:

ynskeelzinga zei

Leuk dat je weer begint! Dapper dat je naar China bent geweest. Ik zou hier wel meer over willen weten! In je eentje, of met je ouders? En voor hoelang?

Rowan. zei

Mooie header! En wat fijn dat je over bent naar 5 vwo! :) xx

Femke e zei

Leuk dat je weer begint! Lijkt me leuk om een artikel over je reis naar China te lezen X

Regina S zei

Parijs is leuk he. Cool datje met vrienden naar china bent geweest. Succes op je nieuwe blog :D

DinjaDONUT zei

Leuk dat je ook weer begint met bloggen :D (ik probeer het ook weer xD)
Ik ben benieuwd naar je volgende post :D
xx

Simone zei

Hee, ik ontdek je blog net pas! Ziet er leuk uit! Leuk dat je weer begint!

http://fashionwasmysecondlove.blogspot.com

Sanniee zei

Goed dat je over bent naar 5 vwo! :D

Een reactie posten