zaterdag 10 augustus 2013

Musthave: My New Notebook

Hey lieve lezers,
Een tijdje geleden heb ik dit leuke notitie boekje gekocht bij de Hema. Ik vond hem zo ontzettend leuk en zo handig, zeker voor als je een blog hebt, dat het mij leuk leek om er een blogpost over te schrijven op mijn blog. Benieuwd waarom ik vind dat dit notitie boekje zo leuk is en waarom ik denk dat dit notitie boekje een musthave is voor bloggers? Lees dan verder!

Op mijn bureau heb ik normaal altijd een schriftje liggen waar ik ideeën voor mijn blog inschrijf en nog een apart kladblok voor de dingen die ik niet moet vergeten, ik neem die overigens nooit mee ergens naartoe, want in mijn handtas kreukt het toch of past het niet...
Maar aangezien ik wel eens heb dat ik iets zie en denk 'Ow dat zou leuk zijn om een blogpost over te schrijven', maar ik het dan thuis alweer vergeten ben... Wilde ik een creatief maar toch simpel notitie boekje die ik wel mee kon nemen. 
Mijn oog viel op dit notitie boekje van de Hema.
De tekst op de voorkant van dit notitie boekje sprak me gelijk aan, "Things To Do - From Now On - It's Blog - Notes Time".... En met het openslaan van dit notitie boekje, begreep ik waarom.
Aan de ene kant heb je blaadjes waarboven staat 'To Do' en aan de andere kant heb je blaadjes waarboven staat 'Blog Notes'. Hoe handig is dat?! Je kan je afspraken kwijt of dingetjes die je niet moet vergeten en als je een keer ergens inspiratie voor je blog vind en je wilt het niet vergeten dan zet je het gewoon onder 'Blog Notes'. Precies wat ik zocht! Creatief en simpel.
Het leuke aan dit boekje is ook dat het gewoon in je handtas past, het boekje is ongeveer 12 cm (breed) bij 15 cm (lengte) (A6). Het heeft een dikke kaft dus zal in je tas niet kreuken. En het heeft een elastiekenbandje om het notitie boekje mee dicht te houden, dus als je het in je tas meeneemt zal het ook niet open in je tas terecht komen. Het bevat 100 vellen papier die je er makkelijk kunt uitscheuren.
Dit notitie boekje heb ik helaas niet kunnen vinden op www.Hema.nl waar hun assortiment op te vinden is. Bij de school en kantoor spullen, waar ik mijn notitie boekje gevonden heb, stond wel een blad met daarop dat als ze het artikel niet meer in de winkel hebben liggen dat je dat kan aangeven en dat ze het dan voor je kunnen laten bestellen. Of dit notitie boekje uit het assortiment gaat is voor mij niet helemaal duidelijk, Hema verkoopt namelijk nog veel meer producten zoals kaftpapier en schriften met dezelfde soort opdruk als dit notitie boekje en ik heb dit notitie boekje ook nog genoeg in andere Hema's zien liggen. Een zelfde soort notitie boekje, maar dan met de tekst "Things Are Looking Up From Now On - From Now On It's Looking Up" staat wel op de Hema site, deze kost 2,95 (klik op de tekst van dit notitie boekje voor de link).

Het notitie boekje wat ik heb gekocht kostte geloof ik 3,95.

Wat vind jij van dit notitie boekje? Zou jij het kopen of heb je een ander notitie boekje dat je aan zou raden? 

11 reacties:

Anne zei

Leuk boekje!
Liefs!
http://anneauty.blogspot.nl/

Sanne zei

Hij is ontzettend leuk, ik heb er ook al vaker mee in mijn handen gestaan in de HEMA, maar ik heb hem maar niet gekocht, ik heb er al zo veel! Bij de action hebben ze trouwens ook leuke notitieboekjes! :)

MySuperSweetLife zei

Dit boekje staat ook nog steeds op mijn wishlist! Ik vind hem erg mooi!
Liefs

Florien M. zei

Superleuk! Liefs

Fleur zei

Ik heb het boekje ook hier naast mij liggen.
En hij is mee op vakantie gegaan en niet leeg terug gekomen, heel handig!

Marion | 24 hours of Fashion zei

Wat handig zo'n boekje! Leuk om overal mee naartoe te nemen, kun je overal je ideetjes kwijt in dat boekje :)

Regina S zei

Wat een leuk boekje!

Rowan. zei

Superleuk notitieboekje zeg. :) Hema heeft zoveel leuks de laatste tijd! xx

Chantal zei

Super leuk misschien ga ik hem ook maar eens kopen!
Liefs

www.blamethefireworks.blogspot.com

Sanniee zei

Heel leuk notitieboekje! (:

Anne Solveig zei

Dat boekje is heel leuk!

Een reactie posten