zondag 26 juni 2011

Summer proof!

Hey lieve lezers,
22892221_large()
De zomer is weer begonnen en dan wil je natuurlijk wel summer proof zijn, dus hier een aantal zomertips!
-
Je laat je armen zien,  je laat je benen zien!  

Ja, je kan natuurlijk niet met een dikke jas en een sjaal naar buiten, dat is veel te warm als de zon lekker schijnt. Nou was dat eigenlijk al wel (een beetje) het geval in de lente, maar de zomer geeft vast en zeker  nog mooier weer! Maar wat zijn dan de trends voor deze zomer om aan te doen? 
Korte jurkjes en rokjes, shorts, shirtjes met korte mouwen, elke zomer komen ze weer gewoon terug. Dus waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan ^-^.
Kleuren maken eigenlijk niet zoveel uit aangezien eigenlijk alles wel kan deze zomer, maar bv. blauw, wit, stippen (polka dots) of bloemen zie je wel veel, zeker in de webshops!
          Jurk DIDI BlauwJurk, Kenzaa, 18,50.Jurk COLORJurk, Kenzaa, € 21,50.
                         van Urban Stiletto
                 polkadot asosDress, ASOS, €19.23.luchtige rokjesBanana Print Skirt, ASOS, € 19,23.

Natuurlijk kun je deze zomer ook weer heerlijk gebruik maken van de (vind ik dan) super leuke trend Colour Blocking (Hier (over Colour Blocking) ga ik nog posts over maken). Dus ga je shoppen, let dan dus ook zeker op die mooie felle kleuren! 

Meer tips (make-up, haar en je lijf bv. bruiner worden)? Lees dan verder!
 Make-up!
Felle kleuren (Colour Blocking) is ook in de make-up trend van deze zomer weer te vinden.
 ()
Denk maar aan een felle lippenstift, een sterke eyeliner of oogmake-up in felle kleuren zoals bv. chemisch oranje, fluo roze, knallend fuchsia enz. Maar ook gloss (glitter) voor je ogen en lippen is een optie.
Je haar.
Kort of lang dat maakt niet uit, maar de kapsels die het meest gezien worden als de trends voor deze zomer zijn bv:
(google)
beachy waves, maak je door 5 a 6 eetlepels zout in een kop met water te doen, roer dit dan tot het zout voledig is opgelost. Maak je haar nat (niet door te wassen) en dep het droog met een handdoek, verdeel dan de zoutoplossing met een bloemenspuit over je haar. Vlecht je haar in en laat het een paar uur drogen of ga met ingevlochten haar slapen. Als je dan de volgende ochtend wakker word heb je een echte beach look!
                   (samen gesteld afb. v. google)
Gewoon lekker kort, zoals Rihanna! Het maakt niet uit, want met kort haar kan alles! Wil je je haarkort, maar weet je nog niet hoe? Lees dan deze post op beautynieuws.nl met een paar super leuke voorbeelden!
Kapsels zomer 2011()
Gewoon lekker natuurlijk! Lokken die nonchalant op je schouder vallen, er zit beweging in en het ziet er gezond en glanzend uit. In de zomer van 2011 is het helemaal in om niet je haar steil te stylen, maar met beweging in het haar, grove krullen of slag en zorg dat het er natuurlijk uitziet. Houd je make-up dan simpel en doe een leuke gloss op je lippen, meer hoef je niet te doen ^-^!

Mijn lijf, mmm nou, nog niet helemaal zomer-klaar...
Wil jij nou in die leuke bikini passen, maar heb je nog last van kilo's die er in de winter zijn bij gekomen? Lees dan deze post: in bikini. Tips om bruiner te worden? Girlscene heeft dan de goede posts voor jou! Bv: 5 manieren om extra bruin te worden, slank en gespierd door zelfbruiner?!, test: binnen 1 minuut bruine benen..  

 En heb jij nog tips voor deze zomer?
p.s: Ik heb mijn pagina about leoniae's bijgewerkt, met een foto van mij! Kunnen jullie eindelijk is zien hoe ik er uitzie ^-^.

6 reacties:

Lauradenkt zei

Leuk :) Vandaag is het echt superlekker weer, heerlijk excuus om een rokje aan te trekken :D

Anoniem zei

Het is echt zo warm vandaag ! Leukejurkjes. En leuke tips. x

Calista zei

OMG het was zoo warm vandaag.. niet leuk als je moet werken met een nette lange broek aan ! :)

Britt zei

Ik vind het super dat het EINDELIJK zomer is!!
Ja, gister was het superheet! Maar ik heb lekker in de tuin gezwommen en gezond! xx

ps: Zullen we elkaar volgen?

Marie zei

Leuke tips! Ik ga binnenkort echt eens shoppen! I ♥ summer!
x

DinjaDONUT zei

Aaah ik hou van jurkjes!
en je mag mijn giveaway bij je giveaway posts doen ;)
*dan geef ik je ook wel een extra kansje voor =3

Een reactie posten