zondag 25 mei 2014

Nailart Holographic With Stripes

Hey lieve lezers,
Zelf heb ik al heel veel mooie en leuke kleuren nagellak, maar ik blijf het leuk vinden om bij vriendinnen te kijken wat zij in huis hebben en om dan samen te gaan 'nagellakken'. Een vriendin van mij die altijd heel veel Nailart maakt heeft voor mij deze Nailart verzonnen en zo zijn we aan de slag gegaan :). Benieuwd hoe deze Nailart tot stand is gekomen? Lees dan verder!
Allereerst moest ik een onderlaag-kleur kiezen die de strepen dan als kleur zouden hebben. Ik wilde is een keer een simpele kleur en koos daarom voor de witte nagellak van de Hema (nummer 809). Hiervan zit 1 laagje op mijn nagels en dat is voldoende.

Toen het droog was ging de tape erop, afkomstig van een rolletje tape genaamd 'Nail Art Stripping Tape'. Het leuke aan de tape is dat je er heel veel kleuren van hebt en je ze ook op je nagels kunt laten zitten, ik heb er echter voor gekozen om over de tape heen te lakken en ze dan te verwijderen, omdat de tape niet in de kleur wit in huis was en ik het idee om het uit te proberen wel heel leuk vond, heb ik er voor gekozen om de tape daarom zo te 
gebruiken. Wel is het zo dat je de tape kunt hergebruiken als je het er na het lakken afhaalt, zodat je je nagels er later weer mee kunt 'afplakken' als je dat zou willen.
                                                 
Alleen op mijn duim zitten vier strepen, de tape breng je gewoon over elkaar aan op de onderlaag, het is wel slim te onthouden welke je als laatste hebt opgeplakt zodat je het niet stuk trekt als je de tape eraf haalt.Toen de tape op mijn nagels zat ging de paarse nagellak eroverheen genaamd Holographic Purple (nummer 55) van de Hema. Dit lakje is helaas niet heel holografisch, maar voor kwalitatief goede holografische nagellak betaal je dan ook wel veel meer als voor dit lakje van de Hema. Op mijn nagels zit voor het grootste deel één laagje van de lak, maar uiteindelijk kwamen we er achter dat twee lagen toch beter dekte en er beter uit zag, al vind ik 1 laagje er ook niet slecht uitzien :). De nagellak is mat en dat ziet er erg gaaf uit.

En als finishing touch een top coat van een, waarschijnlijk, niet zo bekend merk, maar wel een heel fijn merk, de Amazon INM Out The Door glanzende top coat, deze droogde echt heel snel.

Het witte nagellakje (nummer 809) van de Hema is €3,75, bevat 11 ml en is 24 maanden goed.
De Holographic Purple nagellak (nummer 55) van de Hema is €3.75, bevat 11 ml en is 24 maanden goed.

De Top Coat nagellak van Amazon INM Out The Door bevat 15 ml en is 12 maanden goed. De prijs is mij onbekend.


De tape is verkrijgbaar in webwinkels in veel soorten kleuren en verschilt dus van prijs, als je het intikt op het internet vind je vast wel een webwinkel waar je het kunt kopen. Of deze tape ook in winkels verkrijgbaar is is mij nog onbekend, dus tips zijn welkom ^-^!

Wat vond jij van deze Nailart? Heb je zoiets zelf wel eens gemaakt? En wat vind je van de tape en de nagellak?

3 reacties:

Mira Ennen zei

Heel mooi! Ik heb zelf ook wel eens zo iets geprobeerd maar dat zag er wat minder strak uit. Ik ben iets te ongeduldig met laten drogen..

Bianca zei

Leuk gedaan! Mooi paars lakje ook :)

Claudia zei

Vet leuk gedaan. Ik ben ook te ongeduldig (A)

Een reactie posten