zondag 27 september 2015

Update #1

 ♥ Hey lieve lezers,
Het is al weer een tijdje terug, om precies te zijn, meer dan een jaar geleden, dat ik voor het laatst een blogartikel heb geschreven. 

Inmiddels heb ik mijn vwo-diploma, ben ik 18 jaar (bijna 19), ben ik verhuisd (we zijn groter gaan wonen) en ben ik aan een nieuwe (voor)opleiding begonnen. De tijd gaat natuurlijk gewoon door, mijn blog is inmiddels 5 jaar oud! En ondanks dat ik door alle hectiek in mijn leven geen tijd kon vrij maken om te bloggen, ben ik mijn blog zeker niet vergeten!

Het was zo moeilijk om het bloggen ergens tussen te plannen, ik moest al zoveel schrijven, lezen en leren voor school. Op een gegeven moment wist ik niet meer waar ik de tijd vandaan moest halen om alle leuke dingen die ik normaal deed (waaronder het bloggen) te kunnen doen. Ik moest keuzes maken, dat was zeker niet makkelijk, maar ik heb er toen voor gekozen om in mijn vrije tijd bijvoorbeeld een film te kijken of met vrienden af te spreken. 

Toen de examen periode aanbrak was ik zo zenuwachtig, ik denk ook vele met mij! In de examen periode heb ik met veel pijn in mijn hart afscheid moeten nemen van mijn lieve konijn Qjou, ze was al heel oud en helaas heel ziek, ik wist toen pas echt hoe een gebroken hart voelde. Toch ben ik, ondanks mijn verdriet, gewoon de rest van mijn examens gaan maken, al was het niet altijd even makkelijk mijn gedachtes bij het examen te houden (ik keek er altijd naar uit om naar huis te gaan, niet alleen door de vermoeidheid, maar ook omdat ik 's avonds dan bij mijn konijn kon zitten).
Na twee weken ploeteren, had ik eindelijk vakantie en was ik bang dat het ploeteren misschien nog niet voorbij zou zijn... Geloof het of niet maar ik stond onder de douche toen ik gebeld werd, ik heb het maar niet tegen mijn mentor gezegd die mij belde om mij het verlossende antwoord te geven... Moest ik nog iets herkansen, was er niets meer te redden of was ik gelijk geslaagd? IK WAS IN ÉÉN KEER GESLAAGD! MET GEEN ENKELE ONVOLDOENDE OP MIJN EINDLIJST! WAAR WAS IK IN HEMELS NAAM AL DIE TIJD ZENUWACHTIG VOOR GEWEEST?! (Ja, volgens mij is iedereen (of bijna iedereen) wel zenuwachtig tijdens en na de examens, al zou je het niet willen zijn).

Na het ontvangen van mijn diploma heb ik auditie gedaan voor een theatervooropleiding, in de hoop dat ik aangenomen zou worden. In de vakantie kreeg ik later een mail met het verlossende antwoord dat IK WAS AANGENOMEN OP DE THEATERVOOROPLEIDING! Super blij heb ik mijn vakantie gevierd en ben ik druk geweest met de voorbereidingen om (samen met mijn ouders en broertje) te verhuizen en om te kunnen beginnen aan de theatervooropleiding.

Op dit moment woon ik in een heel leuk huis en ben ik al drie weken bezig op de theatervooropleiding waar ik me heel erg thuis voel :). 

Hoe vond jij deze update? En hoe is het met jou?


1 reacties:

DinjaDONUT zei

Dat is lang geleden, welkom terug :D
En gefeliciteerd met je diploma!

Een reactie posten